side menu logo

Barista/ koffie op locatie – workshops – koffieconsultancy en training – single estate

Meetbob2.0

Meet BOB

d

Over Barista Bob

Perfecte koffie voor ieder evenement, feest, beurs, bruiloft, opening of wat dan ook, het maakt voor BOB niets uit, zolang het maar gezellig is. Barista BOB werkt al jaren op locatie met een Fiat 1100T uit 1964 of een verrijdbare industriële koffiebar. Beide zijn uitgerust met alle benodigdheden voor de lekkerste koffie op locatie.

Onze koffies worden door onszelf gebrand, en verschillen van seizoen tot seizoen. Dit om de best mogelijke smaaksensatie naar boven te halen, maar ook omdat koffie een seizoens product is. Onze koffiebonen kopen we, weliswaar via een tussenpersoon, rechtstreeks bij de koffieplantage. Hierdoor weten wij precies waar de koffie vandaan komt en krijgt de boer een betere prijs voor zijn koffie bonen. Deze boeren worden door onze tussenpersoon geschoold om zijn koffie verder te verbeteren door optimalisatie van o.a. verwerkingsprocessen, dit zodat wij ook in de toekomst deze koffies kunnen blijven proeven. Hier helpen wij met zijn allen dus een beetje aan mee!

Om de impact op het milieu te minimaliseren maken wij gebruik van houten roerstaafjes en biologisch afbreekbare koffiebekers.

Barista BOB heeft het erkende Master Barista diploma en is SCA gecertificeerd, deze certificering komt van de Specialty Coffee Association. Inhoudelijk betekend het dat het met de koffiekennis van BOB wel snor zit.

Voor de melk gerelateerde dranken maken wij uitsluitend gebruik van Jersey melk, het vetgehalte van deze melk ligt hoger dan normale volle melk en smaakt daarom veel romiger.

Aangezien niet ieder evenement hetzelfde is kunt u het beste uw wensen direct met BOB bespreken, hiervoor bel je BOB op 06-40879965 of mail je naar info@baristabob.nl.

Neem vrijblijvend contact met ons op.